Contact

De Puitenburgh vindt u aan de Puitsestraat 2a, 6615 AB in Leur. Wilt de groepsaccommodatie reserveren? Of heeft u vragen over de accommodatie? Neem contact op met:

Joris van Lavieren
Postadres:
Van Balverenlaan 11,
6615 AH Leur

Telefoon: 024-3749744
Mobiel: 06-25562289
E-mail: joris@puitenburgh.nl

KvK nummer: 10021169

Route

Eigen vervoer:
Neem vanaf de A50 afslag Nijmegen/Wijchen (Knooppunt Bankhoef).
Neem aan het einde de afslag naar rechts, ga bij de rotonde naar rechts, onder een viaduct door en verderop slaat u rechtsaf (richting restaurant Leurse Hof). Bij het pleintje slaat u linksaf (Van Balverenlaan), deze rijdt u uit en daarna houdt u rechts aan (Puitsestraat). De accommodatie is het eerste huis met schuur aan uw rechterzijde.

Vanaf Nijmegen en A73: volg de A326 (richting Den Bosch) en neem afslag Bergharen/Niftrik. Ga aan het einde van de afslag naar rechts en neem dan de eerste straat rechts. Vervolgens slaat u bij het pleintje linksaf (Van Balverenlaan), deze rijdt u uit en daarna houdt u rechts aan (Puitsestraat). De accommodatie is het eerste huis met schuur aan uw rechterzijde.

Openbaar vervoer:
Komt u met het openbaar vervoer, dan komt u aan op het treinstation in Wijchen dat 5 kilometer van de accommodatie verwijderd is. Vanaf hier neemt u een taxi naar de groepsaccommodatie.