Groepsaccommodatie

Een familie- of vriendenweekend? Of eropuit met collega’s? Vakantie vieren in groepsaccommodatie De Puitenburgh is mogelijk voor iedereen. In onze karakteristieke 5-sterren accommodatie voor groepen kunnen maximaal 17 personen comfortabel overnachten. De accommodatie is sfeervol ingericht en bevat een volledig ingerichte keuken. Ook voor mindervaliden is de groepsaccommodatie toegankelijk. Het verblijf heeft onder meer een stoeltjeslift en een aangepast toilet. Meer over de faciliteiten.

Bezienswaardigheden rondom Leur

Groepsaccommodatie De Puitenburgh ligt aan een fietsknooppuntenroute. Midden in een bos waar u ook verschillende wandel- en skeelerpaden vindt. De paden leiden u langs molens, kastelen, oude boerderijen en karakteristieke buitenplaatsen. In de nabij gelegen omgeving vindt u diverse interessante attracties, zoals:

  • De Tuinen van Appeltern
  • Museumbrouwerij De Hemel
  • De Korenmolen
  • Kasteel Hernen
  • Bezoekerscentrum Leur (iedere zondag geopend. U kunt hier onder meer brood bakken.)
  • Tinnengieterij

Ontdek nog meer bezienswaardigheden voor jong en oud. Of raadpleeg de VVV Wijchen of VVV Rijk van Nijmegen.

Bezoek Nijmegen

Leur ligt midden in een rivierenlandschap, op slechts 12 kilometer afstand van de gezellige binnenstad van Nijmegen. Hier vindt u verschillende musea en uitgaansgelegenheden. Een fietstocht over de dijken naar Nijmegen is zeer de moeite waard. Maar ook iets dichterbij vindt u karakteristieke plaatsjes, zoals Batenburg en Wijchen.

Sport en spel

Op sportief gebied heeft de omgeving veel te bieden. Binnen een straal van enkele kilometers vindt u waterrecreatiegebieden De Groene Heuvels en De Berendonck. Daarnaast zijn er tennisbanen, squash- en bowlingcentra, een forelvisvijver, subtropisch zwembad en skiberg in de buurt. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Maak een huifkartocht of breng een bezoek aan de pannenkoekenboot, indoorspeeltuin Jungle Town, speeltuin De Blije Dries of Nijmegen Outdoor.

Groepsaccommodatie - De Puitenburgh